Pisanje spletne vsebine

Si želite prenoviti svojo spletno stran ali se pripravljate na izdelavo nove? Tudi najlepše oblikovana spletna stran je brez prave vsebine na pravem mestu uporabniku večinoma neuporabna …

Dobrodošli na spletni strani podjetja XY! Smo mlado podjetje, ki je nastalo leta 2008 … Locirani smo v Ljubljani … naše vrednote so poštenost, prijaznost, odgovornost …

Preberite zgornje besedilo še enkrat. In razmislite. Ali vašo stranko pravzaprav zanima, da ste mlado podjetje in kdaj ste bili ustanovljeni? Ali to zanima VAS? Z z veliko verjetnostjo lahko trdimo, da ne. Stranka mora takoj, ko pride na vašo spletno stran, izvedeti, kaj ji lahko ponudite in kako lahko ravno VI rešite njen problem.

Vse ostalo je izguba časa.

Kakovostna besedila na spletni strani prepričajo uporabnika, da spozna vaš izdelek oz. storitev in se odloči za nakup pri vas. Če se prej nikoli niste ukvarjali z besedili na svoji spletni strani, je sedaj skrajni čas za to. Po raziskavah besedilo še vedno premaga še tako lep, dovršen dizajn. Besedilo je tisto, ki proda in prepriča vašo stranko v želeno dejanje.

Zato najpomembnejši del vaše spletne strani: VSEBINO, prepustite profesionalcem.

Dobra vsebina spletne strani vsebuje:

  • krajši in daljši opis vašega izdelka ali storitve
  • povzetek vseh prednosti
  • klic k akciji (CTA), torej h kliku, naročilu, nakupu …
  • jasen, enostaven, razumljiv jezik
  • pregledno strukturo

Naloga vaše spletne strani je, da prepriča kupca, da naredi to, kar vi želite od njega. Ali vaša trenutna spletna to zmore?

V Linguete vam pripravimo besedila za kompletno spletno stran, potrebujemo samo informacije, ki ji nato pretvorimo v berljivo, privlačno zgodbo z začetkom in koncem. In kar je najbolj pomembno, vsebina je prilagojena za boj z Googlovimi pajki, ki so glavni akterji pri pozicionarianju vaše spletne strani na prvo ali 36. stran. Vsebina torej omogoča SEO optimizacijo, ki vas pri iskanju v brskalnikih uvrsti na najvišje možno mesto.

Vsa besedila vam lahko dostavimo tudi prevedena v glavne svetovne jezike, pregledal pa jih bo native speaker, rojeni govorec izbranega jezika. Besedila bodo seveda lektorirana in pripravljena, da očarajo vaše stranke.

Pišite mi in z veseljem vam svetujem, kako izboljšati nastop vašega podjetja na spletu.

Vprašajte:

  • love-bw
  • shoping-bw
  • dormeo-bw
  • hn-bw
  • rtvslo-bw

Pisanje besedil za spletne strani je zahtevno opravilo, saj zahteva veliko znanja in zavzetosti. Besedila morajo biti preprečljiva in pomagati bralcu, da dobi informacijo, ki jo išče, lastniku spletne strani pa pomagati dvigniti profitabilnost. Besedila morajo biti napisana po posebnih pravilih, ki veljajo za pisanje na spletu, torej morajo biti pregledna, omogočati diagonalno branje in graditi napetost. Ali vaša spletna besedila zmorejo vse to?